WIJ maken provincie

Woensdag 8 maart, 20u

Hooibeekhoeve, Hooibeeksedijk 1, Geel - Ten Aard

------------------------------------------------------------------------

Binnenkort staan er voor de Vlaamse provincies een reeks ingrijpende veranderingen op stapel, die voelbaar zullen zijn tot in de kleinste gemeente.

Tover je straat om tot speelstraat !

Tijdens de zomervakantie kan je je straat misschien wel tijdelijk omtoveren tot een speelstraat.

Een speelstraat is volledig voorbehouden aan spelende kinderen. Ideaal dus voor wie graag wil hinkelen, badmintonnen of skaten…

Geef je graag de kinderen uit de buurt meer ruimte om te spelen en wil je tijdens de zomermaanden juli en augustus lekker op straat buurten met je buren vraag dan voor 1 april 2017 je speelstraat aan. Let wel, je moet aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Dag van de Academie - zaterdag 18 februari

Op zaterdag 18 februari 2017 organiseren de 2 Geelse Academies hun jaarlijkse niet te missen “OPEN DEUR” - DAG VAN DE ACADEMIE

Met tal van activiteiten zoals tentoonstellingen, workshops, ateliers-in-actie, concerten, theater, dans, en nog veel meer, hopen de Geelse Academie voor Beeldende Kunst en de Geelse  Academie voor Muziek de kunstkriebels over te brengen bij het grote publiek.

Open Bestuur met Nathalie Bekx

Soms wordt er gezegd dat we "niet leven in een tijdperk van verandering" maar in "een verandering van tijdperk". 

Zo snel en zo indringend verandert de wereld rondom ons.

Tijd om daar bij stil te staan en te luisteren naar wat "toekomstkijkster" Nathalie Bekx daarover te vertellen heeft. Zij kijkt samen met de mensen van haar bedrijf Trendhuis naar alle veranderende zaken in de wereld en probeert daaruit nieuwe trends te ontdekken.

Pagina's